Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα ανεξαρτήτως λόγου επιστροφής, αλλά οφείλει να ενημερώσει το κατάστημα για την άσκηση του δικαιώματος του.

Επιστροφή στο e-shop

Επιστροφές γίνονται σε όλα τα προϊόντα εκτός των προϊόντων διατροφής, λόγω ευαισθησίας τους και με γνώμονα την ασφάλεια και τη σωστή φροντίδα των κατοικίδιων.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους, στην αρχική τους κατάσταση και χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία, συνοδευόμενα από το σχετικό αποδεικτικό αγοράς (απόδειξη, τιμολόγιο, κλπ.).

Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε περαιτέρω δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος σε εμάς. Εάν το προϊόν κατά την επιστροφή του είναι υγιές και έχει δηλωθεί το δικαίωμα επιστροφής, ο πελάτης μπορεί να κάνει είτε νέα αγορά ισόποσης αξίας είτε να ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μερική επιστροφή της παραγγελίας σας, δηλαδή να κρατήσετε κάποια προϊόντα  από την παραγγελία και να επιστρέψετε μόνο ένα μέρος της, τότε χρεώνεστε, εκτός από τα έξοδα επιστροφής σε εμάς και την αποφορολόγηση των προϊόντων, δηλαδή την επιστροφή του ΦΠΑ.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλαμβάνουμε τα προϊόντα που επεστράφησαν.

Σε κάθε περίπτωση, δεν γίνεται επιστροφή μεταφορικών εξόδων που πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας

Αν η επιστροφή των προϊόντων οφείλεται σε δικό μας λάθος, είτε γιατί το προϊόν είναι ελαττωματικό, είτε γιατί είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, τότε θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας και η εταιρεία μας θα επιβαρυνθεί με το κόστος επιστροφής. Ωστόσο είναι δική σας ευθύνη να ενημερώσετε το κατάστημα άμεσα για το λάθος και να συνεννοηθείτε για τη διαδικασία επιστροφής. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης μπορεί να ζητήσει είτε επιστροφή χρημάτων είτε διόρθωση και αποστολή εκ νέου. Κατά την επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, μέσα στην συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Τα χρήματα θα σας επιστραφούν εντός 10 εργάσιμων ημερών από την επιστροφή των προϊόντων στο κατάστημα μας. Σε περίπτωση που από λάθος μας δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Επιστροφή στο κατάστημα

Τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το eshop μας, μπορούν να επιστραφούν και στο φυσικό μας κατάστημα, πάντα με την απόδειξη αγοράς και εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στην συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να γίνει επιστροφή μεταφορικών εξόδων που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

Σε κάθε περίπτωση, πριν αποστείλετε το προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου.

Οι επιστροφές θα γίνονται αποδεκτές μόνο μετά την επιθεώρηση του προς επιστροφή προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με την οποία παραδόθηκε. Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής, ο πελάτης έχει την ευθύνη να επιστρέψει όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν άθικτα και σε άριστη κατάσταση (π.χ. τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής). Σε κάθε περίπτωση το κόστος αποστολής των επιστροφών επιβαρύνει τον αγοραστή.