Στο κατάστημα petspace.gr, δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να πληρώσει με τις εξής μεθόδους:

-Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard και Maestro.

Όλες οι πληρωμές μέσω κάρτας διεκπεραιώνονται στην πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “i-bank e-commerce” της Εθνικής Τράπεζας.

-Τραπεζική Κατάθεση

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αιτιολογία πληρωμής. Για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας άμεσα, μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής σας στο info@petspace.gr.  Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ: GR0801101620000016200330658

Δικαιούχος: Κοσμάτος Ελευθέριος

-Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του ασφαλούς συστήματος συναλλαγών που προσφέρει το PayPal, εύκολα, γρήγορα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

– Πληρωμή στο κατάστημα μας

Αν έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το φυσικό μας κατάστημα, τότε σας δίνεται η δυνατότητα να πληρώσετε κατά την παραλαβή της είτε με μετρητά είτε με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας.

– Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής, σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής στον courier κατά την παραλαβή της παραγγελία σας.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για την αποστολή των προϊόντων με την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επιβεβαίωση των στοιχείων και της παραγγελίας του πελάτη.

close

10%

off, especially for you 🎁

Sign up to receive your exclusive discount, and keep up to date on our latest products & offers!